Wij zijn verhuisd

Wij zijn verhuisd

Met veel plezier zitten we vanaf nu in het Groothandelsgebouw, een Rotterdams icoon in het hart van het Rotterdamse zakendistrict. Hier hebben we meer plek, ruimte voor uitbreiding, een fantastisch uitzicht en met mooi weer genieten we van de balustrade boven op het Weena. Werken op kantoor krijgt hierdoor een hele nieuwe dimensie.

Het Groothandelsgebouw is een schoolvoorbeeld voor wederopbouwarchitectuur. Het verrees begin jaren ‘50 en was bij de opening het grootste gebouw van Europa. Het bood onderdak aan Rotterdamse ondernemers, in het bijzonder groothandelaren (vandaar de naam), die hun bedrijfshuisvesting waren verloren. Nog steeds is het gebouw het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland. Het Groothandelsgebouw is een kleine ‘stad in de stad’ met binnenhoven, expeditiestraten, een klein park, een groot groen dak met dakterrassen en een heuse bioscoopzaal uit de jaren 60 (gesloten, maar nog intact aanwezig).    

 Sinds 1991 is het Groothandelsgebouw rijksmonument. De kantoren hebben daardoor vele mooie oude details. Inmiddels is het Groothandelsgebouw grondig gerenoveerd, heeft Energielabel A en een BREAAM duurzaamheidscertificaat en is weer helemaal bij de tijd.

Wij verheugen ons op de komende jaren in ons nieuw kantoor.

Vragen? Neem contact met ons op.